Om Oss

Vi på Mallorca Real Estate Agency har många års erfarenhet av Mallorca som turist ö. Det är av största vikt för er att veta att vi kan ön utan och innan och framförallt den sydvästra delen där vi har mest arbete då den onekligen har visat sej vara den mest populära platsen bland Skandinaver då det gäller att köpa bostad.

För oss är det viktigt att man kan ge rätt och riktig information vad det gäller lagar och regler som gäller vid köp av fastighet på Mallorca. Du som klient måste kunna känna att du är i trygga händer och just därför uppdaterar vi oss kontinuerligt  vad som gäller ev nya lagar som träder i kraft. Spanjorerna gillar ju att då och då ändra på regler och bestämmelser och det är bra att veta att vi är väldigt noga med att vara korrekta i alla sammanhang.Det är också viktigt att poängtera att vi står till er tjänst ETT 100 % under HELA den tiden från det att ni börjar titta på bostad tills den dag ni bestämt er för att lägga in ett bud men även efter det att köpet är fullfört. ”En gång vår kund- alltid en kund” är vårt motto.

Stefan Korsheden heter jag som har grundat Mallorca Real Estate Agency.  Jag har många års erfarenhet av mäklarjobbet på den sydvästra delen av ön. Jag kom till ön för ca 10 år sedan och har jobbat på välkända mäklarfirmor i Portals och Palma Nova tills jag valde att starta upp min egen verksamhet.

Hemsidan uppdateras dagligen och den information man hittar där är  aktuell, men ibland glömmer fastighets ägare att informera oss agenter om vad som sker med deras fastighet vad det gäller försäljning eller ev prisändring. Som tur är händer det inte så ofta utan man ska kunna lita på att den information man finner på vår sida är riktig och vi lägger mycket tid på att kontrollera att de fastigheter vi har till salu är ”up to date”.

En annan sak som ni bör veta om är att det är inte alla fastigheter till salu som ligger ute på vår (eller andras) hemsidor, det händer att ägaren av en eller annan anledning inte vill publicera officiellt att hans eller hennes hus är på marknaden och då respekterar vi självklart det. Därför är det viktigt att även om ni kanske inte hittar JUST det objekt Ni söker på vår hemsida så ta gärna kontakt ändå så kan vi ge er full information om vad vi har att erbjuda.

En stor del av mäklarjobbet innebär att åka runt och hitta nya objekt vilket vi lägger en stor vikt vid. Varje vecka försöker vi hitta nya bra objekt till salu i de mest populära zonerna och därför törs vi lova att vi har en väldigt stor del av de lägenheter och hus som finns till salu runtomkring även om dom inte finns på vår hemsida. Och skulle vi inte ha exakt det ni söker så har vi ett antal extremt duktiga och pålitliga samarbetspartners som ev kan fylla i de luckor som fattas. Istället för att konkurrera med andra mäklare samarbetar vi och kan därmed erbjuda ett unikt utbud av fastigheter. Som köpare slipper ni då att springa runt med många olika mäklare och kan istället koncentrera er på att välja rätt objekt i området som passar er bäst.

Har ni funderingar eller frågor om vad som gäller eller kanske vill ta ett första steg mot att köpa bostad på Mallorca så tveka inte att höra av er. Slå en signal eller skicka ett mail,vi står alltid gladeligen till er tjänst och lovar att göra vårt bästa för att du som kund ska bli nöjd eftersom det är vår absolut viktigaste uppgift.

Vi jobbar helt kostnadsfritt mot er som kund och våra fastighetsvisningar och vår hjälp under hela köpeprocessen är självklart helt gratis. Vi håller det vi lovar och vår målsättning är att alltid överträffa era förväntningar.

Avslutningsvis vill vi bara tillägga att väljer man att köpa en bostad på Mallorca så har man valt en av dom vackraste  platserna i världen att bo på.

Med detta hoppas vi att ni har en del grundläggande information om oss och vi ser fram emot att möta just dej!

Hasta Pronto!