SANTA PONSA / PORT ADRIANO

SANTA PONSA/PORT ADRIANO-Golf , stränder och båthamnar

Santa Ponsa är ett område som hållit stilen helt ifrån början.
Det är inte för inte som Prinsessan Birgitta valt Santa Ponsa till sin hemort.
Golfen finns runt hörnet och det finns flera olika golfbanor runt Santa Ponsa.
Poniente Golf ligger mellan Santa Ponsa och Magaluff och Camp de Mars golfbana är inte så värst mycket längre bort den heller.
Santa Ponsa ståtar dessutom med två fin-fina sandstränder där man även kan avnjuta åsynen av vilda pappegojjor !!!
Båthamn finns även det, en aning lugnare än grannhamnen Portals men med en utmärkt restaurang från vars terrass man har full utsikt och uppsikt över den vackra hamnen.
Port Adriano är hamnen mellan Santa Ponsa och Magaluff och här har vi en kostsam nysatsning på lyxhamn som man räknar med ska bli fullvärdig med Puerto Portals i framtiden.Området runt Port Adriano är i nuläget en kanoninvestering inför framtiden nära till golf, hamn och strand.
Santa Ponsa har också en ”Country Club” i riktigt Amerikans stil där man finner inomhusbad, yacuzzis, sauna, gym, tennisbanor och olika danskurser som Zumba, Salsa och Tango.
Klubben är mycket populär eftersom det dessutom finns en ”Bamseklubb” dit man kan lämna de små några timmar om man vill sporta eller bara äta lunch i den mysiga och stilfulla restaurangen.Varje helg om sommaren ställer man till med Barbecue med livemusikoch en massa roliga events varje vecka för hela familjen.
Mallorca Real Estate Agency har ett riktigt brett urval av fastigheter till salu här, allt från villor och trädgårdslägenheter på markplan till eleganta takvåningar med utsikt över det gröna lummiga golfområdet.
Så gillar man golf har man defenitivt hamnat på rätt ställe.