PUERTO PORTALS

PUERTO PORTALS – Hamnen som håller stilen

Man kan lätt säga att Puerto Portals innehar titeln som den mest prestigefyllda hamnen på Mallorca och man får slänga upp en bra slant för att köpa båtplats här. Hamnen byggdes i början av 80-talet och den anrika engelska restaurangen ”Wellies” var en av de första ställen som etablerade sej och som sedermera är en av de mest populära platserna i hamnen.”Flannigans” är också en mycket populär restaurang och har haft berömdheter som spanska kungafamiljen,Antonio Banderas och Melanie Griffith,Michael och Kirk Douglas m.fl som klientel.Deras Paella ska visst vara den bästa på hela ön.Nattklubben ”Lunes” är en annan populär plats som även har live musik om helgerna.Här har man aldrig en tråkig stund och de små exklusiva boutiquerna ligger uppblandat med de trendiga barerna och restaurangerna och här hittar man prestigefyllda märken som Dior, Cartier m.m.
Här rör sej de rika och vackra folket och ingen höjer på ögonbrynet om du kommer körandes i en Aston Martin,eller Ferrar.
Till salu här finns en hel del våningar, och om man kan tänka sej att bo i den övre delen av hamnen kan man  finna en bostad till överkomligt pris.
Mallorca Real Estate Agency har allt från mindre enrumslägenheter till takvåningar med dundrande havsutsikt.Vi hjälper dej självklart med råd och tips vad det gäller att välja område och vi har många års erfarenhet av egendomsmarknaden på Sydvästra Mallorca.
Puerto Portals hör defentivt till det mest exklusiva områden man kan bo i.