MAGALUF / TORRENOVA / CALA VINAS

MAGALUF / TORRENOVA / CALA VINAS

Magaluf

Magaluf är fortfarande ett populärt charterturistmål och speciellt bland de yngre. MEN, en stor upprensning pågår och högflygandeplaner smids för stället som t o m ska döpas om till ”Nova Calvia” är det sagt. Allt för att få bort stämpeln som engelsmännens Mecka där slagsmål och fylleri står på den dagliga menyn.
Nu har SOL kedjan köpt upp en mängd hotell längs strandpromenaden och ska göra dem till minst fyrstjärniga semestermål och de har gjort en riktig storsatsning då de i somras öppnade surfklubben ”Wave house” där man får testa på att surfa med egen instruktör i konstgjorda vågpooler.Ett mycket populärt och kul ställe.
De håller även på och bygger ”Katmandu Hotell” mitt emot Katmandu Huset som är en fantastisk nöjespark för hela familjen med minigolf, 3 dimensionell bio, Skräck hus etc.
Här hittar man även en mysig restaurang med bra priser och små snackbarer över hela området.
Anrika och exklusiva  beach cluben ”Nikki Beach” har även öppnat här och planer finns för en båthamn vilket defenitivt kommer placer Magaluff på Mallorcas tio-i-topp lista.
Köper man en bostad längs Magaluf strandpromenad kommer man knappast ångra det, en fantastisk investeringsmöjlighet då man helt enkelt inte får lov att bygga mera här.

Mallorca Real Estate Agency har både mindre lägenheter och lite större våningar här till salu och framförallt uppe i Torrenova där man i nuläget kan göra riktiga kap om man är snabb.

Torrenova

Torrenova ligger uppe på Magalufs kulle kan man säga, ett lugnt och vackert område där man har svårt att tänka sej att Magalufs huvudgatan bara ligger fem minuter bort. Här har de flesta lägenheter en fantastisk havsutsik och en speciell närhet till havet, en riktigt bra rekomendation tycker vi om man vill vara nära nattlivet men ändå ha lugn och ro.

Cala Vinas

Slutligen ligger Cala Vinas längst bort i Magalufs ända och upp på kullen.
Mallorcas stärsta casino ligger här med underbara shower som de byter ut ett par gånger per år. Man har den kända stranden ”Cap Falco” som man verkligen inte får missa. Ett paradis med en egen liten fiskrestaurang som är enkel och pittoresk.
Här i området finns mycket radhus och mindre hus till salu samt enorma nybyggda lyxvillor men också mindre lägenheter och våningar.

Vi finns här för att hjälpa Er i jakten på ert drömboende.