CAPDELLA

CAPDELLA- Byn med alpkänsla

Det finns nästan inga ord för att beskriva den underbart lilla, familjära och fruktansvärt pittoreska byn Capdella.
Tittar man åt ett håll kan man tro att man  hamnat i vackraste Toscana där fåren betar och de gamla stenhusen ligger i riktiga terrasser och i mitten av allt ståtar den vackra bykyrkan.
Ser man åt ett annat håll kan man tro att man hamnat i någon Österrikisk alpby under sommarsäsongen då byn ligger omringad av den vackra bergskedjan Galatzo.
Byn har tre riktigt bra restauranger och inte minst ”Sa Vinya” som ligger mitt på torget med både en allmänn pool och en fotbollsbana och lekpark för de små.
Ett helt perfekt ställe för hela familjen kan man säga.
På huvudgatan ligger ”Bar Nou”, Capdellas äldsta matställe.Mycket populärt bland cyklister och även av den inhemska befolkningen.Priserna är riktigt humana och för en hundralapp har man fått sej en rejäl lunch med både kaffe och vin.
Man har ca 30 min till flygplatsen och 20 min till Palma.
Bussen går ett par gånger per dag till Palma och golfbanor ligger ca 10 min bort- både Camp de Mar och Santa Ponsa.
Här bor man i en riktigt Mallorkinsk landsby när den är som bäst men är endast en biltur på 10 min bort ifrån Hamnen i Portals eller strandpromenaden i Palma Nova.
Mallorca Real Estate Agency har det mesta som är till salu här och även en del fastigheter som inte ligger ute på den officiella marknaden.
Därför är det viktigt att Ni som kund tar personlig kontakt då vi har en del bostäder som inte ligger ute på någon hemsida.
Vi är här för att kunna ge Dej som kund den absolut bästa vägledningen från valet av bostad till stöd och hjälp den dag ni bestämt Er för vad ni vill köpa.